Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker. Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min.

Bilderna är tagna av min syster och här håller hon till! (kolla länken)
I lördags (alltså för exakt en vecka sen) ställde vi upp ett enormt partytält och firade att mamma och pappa fyller vardera 40 år (och så fyllde ju vi barn 40 år tillsammans= ännu mer att fira). Det serverades ton med pommes frites, sallad, såser och olika kötter och kyckling och allt var himla gott. Lite extra gott tror jag allt att det var om man fick stå och titta på allt ett bra tag, för jag hade ju på något vänster dragit på mig kökstjänst (mer bestämt, stå och fritera påse efter påse med pommes.) Låter rätt så tråkigt men var rätt så okej, för jag hade ju sällskap av Jennifer hela tiden.
Vi hjälpte till lite mer senare, men då briljerade vi i baren (garaget) istället. Bilden ovan är från baren, men innan alla kom, och det är ju tyvärr inte jag som har gjort, utan min fina mamma. Funkar alldeles utmärkt det med.
Fast vi åt ju inte bara. Vi hann med att sitta ner i tältet ett tag och prata med alla andra. Mer och mer folk försvann och efter någon timme var vi så här många kvar. Lite mindre än hälften skulle jag tippa.
Allt var så himla trevligt, och så fick jag ju träffa Linnea som är typ bäst, men som jag aldrig lyckas träffa (trots att vi bor typ 100 meter ifrån varandra.) Ni ser henne förresten om ni tittar noga. Vid det högra bordet sitter det en tjej i vit tröja och sjukt långt hår. Det är hon. Snyggo.
Och så här såg jag ut mest hela kvällen. Plus en lite tjockare tröja då när det blev lite kallare.
Vi stannade uppe till klockan var tre och efter en mindre förulämpning mot Harry Potter-böckerna (inte av mig såklart!) ramlade jag i säng. En himla bra kväll måste jag säga!

RSS 2.0